vrijdag 16 mei 2008

Week 9

Beste bloggers,

Waarschijnlijk snakt mijn computer bij GymFed naar gezelschap. Deze week ben ik immers bitter weinig op het bureau aanwezig geweest… Een reeks evenementen eiste mijn aandacht op en ik heb de smaak wel te pakken!

Vorig weekend heb ik voor het eerst de topsporthallen kunnen bezichtigen. Het zou een eufemisme zijn als ik beweer dat deze gebouwtjes er best wel mogen wezen. Ze hebben immers een verpletterende indruk op mij gemaakt! Woorden als kolossaal en gigantisch volstaan net niet om deze kanjers te beschrijven…

Mijn mond viel dus open van verbazing toen ik doorheen de topsporthallen slenterde. Jawel hoor, deze werkomgeving mag er ook best wel wezen! Mijn takenpakket op organisatorisch vlak bestond vooral uit het onthaal en telbureau. In dit bureau worden alle scores van de gymnasten op computers ingevoerd. Op deze manier worden de winnaars bekend gemaakt.

Ik heb deze week ook enkele diepte-interviews afgenomen in het kader van mijn eindproject. Donderdag stonden Xavier Mares (grafisch ontwerper van de GymFed-huisstijl) en Marc Mombaerts (lector Grafische Communicatie) op het programma. Beide heren hebben mij verrijkt met allerlei weetjes en kennis over huisstijl en visuele identiteit. Ik was heel tevreden over het resultaat. Deze interviews zullen immers heel wat waarde aan mijn eindproject toevoegen.

Dit weekend opent GymFed de deuren van de topsporthal voor alle gym- en dansclubs. Ook ik steek morgen de armen uit de mouwen op Megagym!

Tenslotte wil ik nog meedelen dat de 17-jarige Donna-Donny Truyens vorige week een zesde plaats bemachtigde in de finale op paard met bogen tijdens de Europese kampioenschappen.



Ook 'militair-topsporter' Koen Van Damme doet het goed. Hij turnde twee schitterende finales op de World Cup in China. Hierdoor maakt hij grote kans op de Olympische Spelen deze zomer…

De oefening van Donna-Donny kan je via onderstaande 'You Tube-link' bekijken:

http://www.youtube.com/watch?v=OdACRh0QJFg

Tot blogs!