zaterdag 3 mei 2008

Week 7

Beste bloggers,

In het begin van deze stageweek werd ik onder de loep genomen tijdens een evaluatiegesprek met mijn STEP-begeleider (Mr. Waeterschoot, lector Mediaplanning & Nieuwe Media)…

Kriebels borrelden op in mijn buikje, maar het bleek heel goed mee te vallen! Ik vond het fantastisch om te horen dat ik over het algemeen goed werk lever. Er zijn slechts enkele kleine puntjes waaraan ik nog moet werken. Deze tussentijdse evaluatie maakt het uiteraard mogelijk om bepaalde aspecten te verbeteren. We hebben ook eens enkele belangrijke zaken over het eindproject besproken.

Deze stageweek ging vliegensvlug voorbij. Met het verlengde weekend in zicht was er een bedrijvig sfeertje op kantoor. Er waren ook nog enkele taken die ik zeker en vast wou afhandelen.

Het ontwerp van de diploma’s voor MegaGym moest dringend goedgekeurd worden. Dit evenement gaat immers door van 13 tot 18 mei. Het wordt dus hoog tijd om de brevetten te drukken… Ik heb ook de lay-out van Topnieuws! afgewerkt. Dit is een eerste editie van de nieuwsbrief voor gymnasten uit de topsportschool en hun entourage. GymFed informeert hen via dit kanaal over zaken die hen specifiek aanbelangen zoals voorbeschouwingen van evenementen en de wedstrijdkalender. Vanaf september is er een digitale versie voor deze nieuwsbrief beschikbaar. In afwachting van de systeemontwikkeling verschijnt Topnieuws! in een voorlopige papieren versie. Het is nu spannend afwachten op de goedkeuring van mijn collega’s om deze nieuwsbrief te verspreiden!



Ik heb de week afgesloten met het schrijven van enkele persberichten. Op het Belgische kampioenschap Ritmische Gymnastiek behaalde de Gentse Kantrien Morbée de overwinning. Reden genoeg om deze schitterende prestatie met enkele lovende woorden aan te halen!

Woensdagavond ben ik na het werk naar de Mediatheek Grafische & Digitale Media gesneld in Mariakerke. In het kader van mijn eindproject verricht ik immers een uitgebreide litteratuurstudie. Het is de bedoeling om enkele criteria op te stellen waaraan een goede huisstijl moet voldoen. Deze criteria kan ik dan toetsen in de praktijk. Ik zocht dus boeken en allerlei naslagwerken over huisstijl en visuele identiteit. Met een torenhoog stapeltje ben ik huiswaarts getrokken. Voldoende om mij enkele dagen zoet te houden…

Tot blogs!