vrijdag 9 mei 2008

Week 8

Iedere dag een draadje is een hemdsmouw in een jaar.

Beste bloglezertjes,

Met bovenstaande zegswijze in achting ‘ploeter’ ik dagelijks een paar uurtjes aan mijn eindproject. Hoewel het Belgisch zonnetje nog nooit zo veel geschenen heeft, hangt er een donderwolkje boven mijn hoofd… Binnen vier weken is het immers zover: de deadline voor mijn eindproject. Met nagelbijten en woelige nachten tot gevolg, want ik ben van nature nogal een stresskonijntje.

Maar…

Aan het einde van de regenboog staat een pot vol goud.
Een diploma als ticket naar de arbeidsmarkt is dan ook mijn ultieme motivatie om dapper door te gaan!

Na het Europese kampioenschap Artistieke Gymnastiek voor de dames komen deze week de heren aan de beurt in Lausanne (Zwitserland). Belgisch favoriet Donna-Donny Truyens had er woensdag een uitstekende podiumtraining opzitten. Het verdere verloop van de competitie zag er dus rooskleurig uit. Gisteren sleepte hij dan ook een finaleplaats in de wacht op het paard met bogen! Iedereen houdt de vingers gekruist want zondag kan België dus een eerste EK-medaille bij de heren rijker zijn…

Samen met mijn stagementor volg ik dit item op zodat wij alle geïnteresseerden kunnen verwennen met de meest actuele persberichten. Hiernaast heb ik me deze week vooral geconcentreerd op het aanmaken van een infobrochure voor het ‘TeamGym Championship 2008’. Deze internationale competitie wordt immers door GymFed georganiseerd in Gent tijdens de oktobermaand. Een ideale gelegenheid om mijn talenkennis van het Engels en Frans eens boven te halen.



Het ‘GymFed-team’ stort zich momenteel volledig op de organisatie van evenementen! Zowel de Vlaamse kampioenschappen Ritmische en Acrobatische Gymnastiek als de happening ‘MegaGym’ vinden in de komende dagen plaats. Alle medewerkers helpen een handje en ook ik zal voor de gelegenheid tijdens het weekend aanwezig zijn. Het ‘veldwerk’ belooft alvast om een aangename afwisseling te worden.

Tot blogs!